NAVIGATIE

Levertijd en verzending

De producten die je bestelt bij Velvet Sand zullen binnen 1-2 werkdagen verzonden worden. Het pakketje kan je door je brievenbus verwachten en wordt verzonden met Post NL. Afhankelijk van Post NL, is de levertijd ± 2 werkdagen. Woon je in België, dan kan de levering iets langer duren. 

Je bestelling wordt verzonden in een bubbeltjes envelop en de producten worden zodanig beschermd dat zij tijdens de verzending geen beschadigingen oplopen.

Verzendkosten voor je bestelling zijn €1,95.


Retourneren

Niet helemaal tevreden met je aankoop? Jammer, maar dit kan gebeuren!

Zodra je jouw bestelling hebt ontvangen, heb je 14 dagen de tijd om je aankoop te annuleren. Dit kan je doen door een mail te sturen naar info@velvetsand.nl met als onderwerp: Retourzending “bestelnummer”. Vul hierbij zelf je bestelnummer in. Voeg bij deze mail het retourformulier toe, die je hier kan vinden. Vul dit formulier volledig in, alleen dan kan jouw retourzending geregistreerd worden! Zodra je jouw retour heb aangemeld bij ons, heb je 14 dagen de tijd om het op te sturen naar:

Velvet Sand
Tweespan 60
3902 GH Veenendaal

Stuur de artikelen terug in originele verpakking en originele staat! Voeg het retourformulier ook bij aan je retourzending.

Let op: De retourkosten zijn voor eigen rekening!

Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging. Binnen 14 dagen krijg je het volledige of een deel van het orderbedrag teruggestort, afhankelijk van of jij een gedeelte of de volledige bestelling retourneert.

Zowel het risico van verzenden als de kosten bij een retournering zijn voor eigen rekening. Als wij een retourzending niet kunnen identificeren, wordt deze niet verder behandelt. Zorg er dus altijd voor dat je jouw retour hebt aangemeld en dat het retourformulier meegestuurd wordt. Wij adviseren je een verzendbewijs of track & trace code van de retournering te hebben zodat je bewijs hebt van je verzending. Als dit niet gebeurt en de zending komt niet bij ons aan, dan kunnen wij jouw retour helaas niet verwerken. 

Let op: Sale artikelen mogen niet geretourneerd worden!

Retourneren zwemkleding: 
De bikini of badpak die je bij Velvet Sand koopt, mag je ook retourneren, mits de hygiëne strip in de bikini nog aanwezig is en zichtbaar is dat deze niet gedragen is. Het retourproces van de bikini's en badpakken verloopt hetzelfde als hierboven beschreven. 


Artikel ruilen

Natuurlijk kan je ook je artikel(en) ruilen! Om dit te doen meld je ook jouw retourzending aan via info@velvetsand.nl met als onderwerp: Ruiling “bestelnummer”. Vervolgens volg je het normale retourproces en stuur je je artikelen retour inclusief het retourformulier. Je kan je nieuwe artikelen bestellen via het normale bestelproces en wij zullen je retourzending verwerken zodra deze binnen is.

Let op: Sale artikelen mogen niet geruild worden!


Klacht

Het kan natuurlijk gebeuren dat je bestelling helaas kapot is gegaan bij binnenkomst of enkel na het eenmaal dragen hiervan. Dit vinden wij net zo jammer als jij en we zullen je klacht dan ook zeker in behandeling nemen en samen tot een oplossing komen.

Stuur je klacht naar info@velvetsand.nl met als onderwerp: klacht “bestelnummer” en vermeld hierin je klacht, je bestelnummer en eventueel een foto en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Garantie

Van tevoren controleren wij de artikelen goed of zij aan de juiste eisen voldoen. Het is mogelijk dat een artikel toch niet zo goed blijkt te zijn als verwacht en dus geven wij een garantie van 14 dagen. Treedt er binnen deze tijd een mankement op met het artikel, stuur dan een mail naar info@velvetsand.nl


Samenwerken? 

Wij staan altijd open voor samenwerkingen met blogger/social media influencers. Denk jij dat jij en jouw volgers goed past bij ons merk? Mail dan naar blogger@velvetsand.nl

© 2016 - 2018 VELVET SAND | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel